Meni
Korpa

Brojanica za bebe - Lila

Brojanica za bebe - Lila
Brojanica za bebe - Lila

Brojanica za bebe u srpskoj pravoslavnoj veri je poseban komad nakita koji se koristi kao simbol vere i blagoslova. Ovaj tradicionalni komad nakita je od kvalitetnog konca i ima poseban duhovni značaj.

Veruje se da nošenje brojanice pruža duhovnu zaštitu i blagoslov detetu. Roditelji često stavljaju brojanicu oko ručice ili nogice bebe, ili je okače iznad kreveca, kako bi dete bilo pod Božjim blagoslovom i zaštitom.

Brojanica za bebe takođe može biti i simbol pripadnosti pravoslavnoj veri i tradiciji. Mnoge porodice čuvaju brojanice generacijama i prenose ih s kolena na koleno kao važan deo duhovne baštine.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

250,00 RSD
  • Stanje: 3
  • Šifra artikla: 4186-01-34
  • SKU: *
Pogledano: 2300
Tagovi: Brojanica , Za bebe
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.