Meni
Korpa

Administrativni obrasci

Kategorija "Administrativni obrazci" obuhvata predmete koji se koriste prilikom poslovanja crkvenih opština i eparhija. Ovi obrazci su namenjeni za vođenje administrativnih i finansijskih aktivnosti u okviru crkvenih institucija i omogućavaju efikasno upravljanje različitim procesima.

Administrativni obrazci omogućavaju crkvenim opštinama i eparhijama da vode evidenciju, upravljaju finansijama, prate zaposlene i obavljaju druge administrativne aktivnosti na efikasan način. Ovi obrazci su važan alat za organizaciju i poslovanje crkvenih institucija, pružajući strukturiranost i pravilno vođenje administrativnih procesa. Oni pomažu u održavanju tačnosti podataka, olakšavaju komunikaciju i saradnju između različitih sektora unutar crkvenih organizacija, kao i pružaju transparentnost u poslovanju.

Šifra artikla: 8872
Knjiga bračno ispitanih u Srpskoj pravoslavnoj crkvi je administrativni dokument koji se koristi za evidentiranje rezultata bračnog ispita ili veridbe uoči venčanja. Ova knjiga ima važnu ulogu u crkvenom pravu i praksi, jer predstavlja potvrdu da su budući supružnici prošli propisani bračni ispit pr..
3.300,00 RSD
Šifra artikla: 11156
Dnevnik blagajne ukoričen je u mekane korice, 14 lista. ..
310,00 RSD
Izvod iz knjige krštenih (obrazac)
Najprodavanije
Šifra artikla: 7257
Izvod iz knjige krštenih, takođe poznat kao kršteni list ili krštenica, predstavlja zvanični dokument koji se popunjava tokom krštenja u pravoslavnoj crkvi. Ovaj dokument sadrži informacije o osobi koja je krštena, uključujući njeno ime, prezime, datum rođenja, datum krštenja, imena kuma i sveštenik..
40,00 RSD
Šifra artikla: 7258
Izvod iz knjige venčanih u Srpskoj pravoslavnoj crkvi predstavlja zvanični dokument koji se popunjava tokom obreda venčanja. Ovaj dokument ima poseban značaj i koristi se u više različitih konteksta.Pravno priznanje braka: Izvod iz knjige venčanih ima pravno značenje i koristi se kao zvaničan dokaz ..
25,00 RSD
Prikaži od 1 do 8 od 8 (1 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.