Meni
Korpa

Ženska ogrlica sa krstom (2,5x2) cm

Ženska ogrlica sa krstom (2,5x2) cm
Ženska ogrlica sa krstom (2,5x2) cm

Ženska ogrlica sa pravoslavnim krstom, koja je dizajnirana u različitim oblicima i upakovana u dekorativnu poklon kutiju, predstavlja simbol verske pripadnosti i duboke duhovnosti.

Svaki oblik krsta i dizajn ogrlice nosi svoje značenje i simboliku, što omogućava nosiocima da izraze svoju veru na jedinstven način.


Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.600,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 13292-04
  • Težina sa ambalažom: 80.00 gr
  • Dimenzija: 2.50cm x 2.00cm x 0.30cm
  • SKU: *
Pogledano: 741
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.