Meni
Korpa

Zastava Srbije (140x200) cm - Svečana, dupla

Zastava Srbije (140x200) cm - Svečana, dupla
Zastava Srbije (140x200) cm - Svečana, dupla

Ova svečana zastava Srbije predstavlja izuzetno kvalitetan proizvod, idealan za zvanične i ceremonijalne prilike. Izrađena od visokokvalitetnog satena, zastava odaje poseban osećaj dostojanstva i ponosa. Karakteriše je duplo platno, što omogućava da grb bude vidljiv sa obe strane, čineći je idealnom za postavljanje u različitim prostorima. Ukrasne rese dodatno naglašavaju eleganciju i svečanost ove zastave. Savršen izbor za predstavljanje nacionalnih simbola sa stilom i poštovanjem.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

9.000,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 6469-08
  • Težina sa ambalažom: 2,000.00 gr
  • Dimenzija: 140.00cm x 200.00cm x 0.10cm
  • SKU: *
Pogledano: 309
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.