Meni
Korpa

Zidni krst, drveni (14x11) cm

Zidni krst, drveni (14x11) cm
Zidni krst, drveni (14x11) cm
Zidni krst, drveni (14x11) cm
Zidni krst, drveni (14x11) cm
Zidni krst, drveni (14x11) cm

Drveni zidni krst izrađen je od glatko obrađenog drveta sa rupicom na zadnjoj strani za kačenje na zid.

Na krstu je primenjena tehnika kaširanja, što znači da je na površinu drveta nanesen sloj papira kako bi se stvorio uzorak. U ovom slučaju, uzorak je stvoren oslikavanjem papira na površinu krsta.

Ovaj krst je predivan primer umetničke izrade i predstavlja važan hrišćanski simbol koji će sigurno privući pažnju i služiti kao inspiracija za molitvu.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

350,00 RSD
  • Stanje: 4
  • Šifra artikla: 4000
  • Težina sa ambalažom: 100.00 gr
  • Dimenzija: 14.00cm x 10.00cm x 0.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 4392
Tagovi: Zidni krst , Drveni
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.