Meni
Korpa

Molitvenici

Molitvenik je knjiga koju koriste vernici kako bi pronašli molitve i duhovne meditacije koje im pomažu u njihovom verskom životu.

Molitvenici sadrže molitve, psalme, čitanja iz Biblije i druge duhovne tekstove koji mogu pomoći vernicima u molitvi.

U mnogim crkvama, molitvenici se koriste tokom zajedničke molitve, lične molitve i obreda kao što su pričešće, krštenje...

Šifra artikla: 11139
Uredila i sabrala monahinja Atanasija. Luksuzno izdanje, tvrdi povez, štampano na kunsdruku i šiveno. Korice u zlatotisku, sve stranice i ukone u punom kooru. Molitve za obavljanje svakodnevnog pravila i za posebne potrebe...
1.200,00 RSD
Proizvođač: Stolp Šifra artikla: 11197
Pravoslavni molitvoslov je knjiga u pravoslavnom hrišćanstvu koja sadrži molitve i bogoslužbene tekstove koji se koriste u crkvenim i ličnim molitvama. U pravoslavlju se molitva smatra jednim od najvažnijih načina uspostavljanja veze sa Bogom i sticanja duhovne snage.Molitvoslov obično sadrži jutarn..
2.400,00 RSD
Šifra artikla: 5369-02
Pravoslavni molitvenik u bolesti je knjiga koju koriste pravoslavni hrišćani u cilju duhovne podrške u toku bolesti i lečenja. Ova knjiga obično sadrži molitve, tropare, kondake i druge duhovne tekstove koji su prilagođeni potrebama onih koji su bolesni i koji se mogu koristiti tokom različitih stad..
400,00 RSD
Prikaži od 1 do 3 od 3 (1 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.