Meni
Korpa

Fitilji i plovci

Proizvođač: Bioaoym Šifra artikla: 4652
U pakovanju se nalazi jedan plovak i 100 fitilja. Fitilj sa plovkom za kandilo je poseban fitilj koji se koristi u religioznim obredima. Ovaj fitilj je napravljen tako da pluta na površini ulja ili tečnosti za paljenje, a njegova dužina i oblik zavise od veličine kandila u kome se koristi.Fitilj sa ..
200,00 RSD
Šifra artikla: 7087
U pakovanju se nalazi 5 fitilja, i držač fitilja koji je izrađen od mesinga.  ..
200,00 RSD
Fitilji (20 kom.)  za kandilo sa plovkom - Dušica
Najprodavanije
Šifra artikla: 8215
U pakovanju se nalazi jedan plovak i 20 fitilja. Fitilj sa plovkom za kandilo je poseban fitilj koji se koristi u religioznim obredima. Ovaj fitilj je napravljen tako da pluta na površini ulja ili tečnosti za paljenje, a njegova dužina i oblik zavise od veličine kandila u kome se koristi.Fitilj sa p..
50,00 RSD
Fitilji (20 kom.) za kandila sa plovkom Fitilji (20 kom.) za kandila sa plovkom
Najprodavanije
Šifra artikla: 618
U pakovanju se nalazi jedan plovak i 20 fitilja. Fitilj sa plovkom za kandilo je poseban fitilj koji se koristi u religioznim obredima. Ovaj fitilj je napravljen tako da pluta na površini ulja ili tečnosti za paljenje, a njegova dužina i oblik zavise od veličine kandila u kome se koristi.Fitilj..
50,00 RSD
Prikaži od 1 do 4 od 4 (1 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.