Meni
Korpa

Fitilji i plovci

Šifra artikla: 13219
Voštani konac..
1.200,00 RSD
Proizvođač: Bioaoym Šifra artikla: 4652
U pakovanju se nalazi jedan plovak i 100 fitilja. Fitilj sa plovkom za kandilo je poseban fitilj koji se koristi u religioznim obredima. Ovaj fitilj je napravljen tako da pluta na površini ulja ili tečnosti za paljenje, a njegova dužina i oblik zavise od veličine kandila u kome se koristi.Fitilj sa ..
250,00 RSD
Šifra artikla: 7087
Ruski fitilj za kandilo je visokokvalitetni dodatak dizajniran za upotrebu u pravoslavnim domaćinstvima i crkvama. Nosač fitilja izrađen je od mesinga, materijala poznatog po svojoj izdržljivosti i otpornosti na koroziju, čime se osigurava dugotrajna upotreba. Mesingani nosač je dizajniran tako da s..
200,00 RSD
Fitilji (20 kom.)  za kandilo sa plovkom - Dušica
Najprodavanije Rasprodato
Šifra artikla: 8215
U pakovanju se nalazi jedan plovak i 20 fitilja. Fitilj sa plovkom za kandilo je poseban fitilj koji se koristi u religioznim obredima. Ovaj fitilj je napravljen tako da pluta na površini ulja ili tečnosti za paljenje, a njegova dužina i oblik zavise od veličine kandila u kome se koristi.Fitilj sa p..
50,00 RSD
Fitilji (20 kom.) za kandila sa plovkom Fitilji (20 kom.) za kandila sa plovkom
Najprodavanije
Šifra artikla: 618
U pakovanju se nalazi jedan plovak i 20 fitilja. Fitilj sa plovkom za kandilo je poseban fitilj koji se koristi u religioznim obredima. Ovaj fitilj je napravljen tako da pluta na površini ulja ili tečnosti za paljenje, a njegova dužina i oblik zavise od veličine kandila u kome se koristi.Fitilj..
50,00 RSD
Prikaži od 1 do 6 od 6 (1 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.