Meni
Korpa

Čuvarkuća (11x11) cm

Čuvarkuća (11x11) cm
Čuvarkuća (11x11) cm
Čuvarkuća (11x11) cm
Čuvarkuća (11x11) cm
Čuvarkuća (11x11) cm

Kvalitetna šper ploča korišćena za izradu čuvarkuće garantuje ne samo čvrstoću, već i glatku površinu koja će istaći svaku sitnu detalju graviranog dizajna. Laserski precizno izrezani obrisi omogućavaju izuzetnu jasnoću i definiciju simbola i detalja na čuvarkući, stvarajući tako osećaj autentičnosti i duhovne dubine.

Svaki element na čuvarkući, pažljivo je osmišljen kako bi se izrazila vaša vera i zaštita. Neka ova čuvarkuća bude ne samo ukras vašeg doma, već i izvor duhovne snage i blagoslova za celu porodicu.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.000,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 13301-01
  • Težina sa ambalažom: 160.00 gr
  • Dimenzija: 11.00cm x 11.00cm x 10.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 847
Tagovi: Čuvarkuća
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.