Meni
Korpa
Obaveštenje o isporuci.

Veleprodaja


Crkvene opštine, sveštenstvo, monaštvo i  poslovni partneri iz zemlje i sveta koji su zainteresovani za dalju distribuciju asortimana robe Prodajnog centra Eparhije šumadijske robu mogu kupiti na veliko za svoje potrebe po sniženoj ceni od 10%.

Da bi ste ostvarili pravo kupovine u veleprodaji neophodno je da se registrujete kao Crkvena opština, sveštenstvo, monaštvo ili veleprodaja.

Nakon registracije na sajtu neophodno je da nam sveštenstvo, monaštvo ili crkvene opštine putem emaila info@eparhija.com dostave obaveštenje kojoj Eparhiji pripadaju kako bi smo proverili autentičnost registracije.

Firme koje na ovaj način žele da posluju sa Prodajnim centrom Eparhije šumadijske neophodno je da nam dostave PIB ili VAT broj.

U koliko ste već registrovani u ovoj kategoriji nije nephodna nikakva dodatna registracija. Da bi ste proverili kojoj kategoriji pripadate ulogujte se na naš sajt sa vašim korisničkim nalogom. Idete na bilo koji proizvod koji nije na akciji. Svi artikli biće prikazani kao akcijski artikli. Preporučena cena biće napisana crnom bojom i precrtana, a cena u veleprodaji biće istaknuta crvenom bojom.

Na raspolaganju vam je ceo asortiman internet prodavnice www.eparhija.com.


Veleprodaja sveća

Prodajni centar Eparhije šumadijske u svojoj ponudi ima izuzetnu ponudu voštanih sveća za prodaju na veliko. Asortiman pogledajte klikom ovde.

Cene zavise od količine kupovine i zemlje dostave. Pošaljite nam upit na email info@eparhija.com za cene sveća u veleprodaji i cenu transporta do vašeg mesta.

Transport sveća na veliko organizujemo kargo avio transportom, brodom ili kamionom Od momenta slanja naručene sveće na vašoj adresi biće dostavljene u roku do 10 do 15 radnih dana.

Minimalna količina za veleprodaju je 30 kilograma.

Kontaktirajte nas za cenu transporta i rok dostave klikom ovde.

U koliko želite više informacije pozovite nas na telefon  +381 34 333 827 ili kontaktirati putem email-a info@eparhija.com.


Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.