Meni
Korpa

Vaskrsenje Lazarevo (33x23) cm

Vaskrsenje Lazarevo   (33x23) cm
Vaskrsenje Lazarevo (33x23) cm

Ikona, izrađena primenom tehnikom kaširanja sa detaljima u zlatotisku, predstavlja spoj tradicionalne umetničke veštine i visokog kvaliteta.

Kaširanje, tehnika kojom se slika ili otisak lepi na čvrstu podlogu, u ovom slučaju omogućava postojanost i dugovečnost ikone. Zlatotisak dodatno ističe svetost i lepotu prikazanih figura i simbola, pružajući ikoni poseban vizuelni efekat i duhovnu dimenziju.

Ram, izrađen od kvalitetnog drveta, dodaje stabilnost i estetsku vrednost, čineći ikonu još izražajnijom i omogućavajući lako postavljanje ili okačivanje na zid. Drveni ram ne samo da štiti same ivice ikone, već i doprinosi njenom tradicionalnom izgledu, pružajući topao i prirodan osećaj.

Ikona je zastakljena, što pruža dodatnu zaštitu od spoljnih faktora, kao što su prašina, vlaga i fizička oštećenja. Staklo olakšava održavanje ikone, čuvajući njen vizuelni kvalitet i boje vremenom. Zastakljivanje takođe doprinosi svečanom izgledu ikone, čineći je primenjivom i kao duhovni objekt i kao deo domaćeg dekora.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

2.000,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 10271-03-82
  • Težina sa ambalažom: 600.00 gr
  • Dimenzija: 33.00cm x 23.00cm x 2.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 3822
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.