Meni
Korpa

Teodul, Srpski narod kao Teodul - Sveti vladika Nikolaj Velimirović

Teodul, Srpski narod kao Teodul - Sveti vladika Nikolaj Velimirović
Teodul, Srpski narod kao Teodul - Sveti vladika Nikolaj Velimirović

Delo "Srpski narod kao Teodul" napisao je vladika Nikolaj u toku zime 1941/42. godne u manastiru Ljubostinji. Sam vladika govorio je da delo nije završeno i da reba još napisati nekoliko poglavlja. Međutim, kako je jednog dana vladika prekinu rad na "Teodulu", tako je i ostalo.
On se docnije nije vraćao na to delo. Ali se ne primećuje da delo nije dovršeno, jer je svako poglavlje tema za sebe i celina.

Povez: Mek povez
Format: 13 x 20 cm
Strana: 271 strane
Pismo: ćirilica

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

400,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 7116-10
  • Težina sa ambalažom: 250.00 gr
  • Dimenzija: 20.00cm x 13.00cm x 1.80cm
  • SKU: *
Pogledano: 3903
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.