Meni
Korpa

Tajna Razlikovanja Božanske suštine i energije u svetoj trojici po svetome Marku efeskom Evgeniku

Tajna Razlikovanja Božanske suštine i energije u svetoj trojici po svetome Marku efeskom Evgeniku
Tajna Razlikovanja Božanske suštine i energije u svetoj trojici po svetome Marku efeskom Evgeniku

Kakvo remek-djelo i izvrsni dizajn jest ljudsko tijelo!  Tamala pesnica, kakvo je srce, ispumpava kroz tvoje tijelo šest litara krvi, hiljadu puta dnevno, kroz 100.000 kilometara krvnih sudova, čineći da krvne ćelije putuju dnevno i po dve stotine miliona kilometara ili 6.720 puta oko svijeta.

Ljudski mozak ima 10 milijardi nervnih ćelija, koje snimaju ono što vidiš i čuješ. Zapravo, ne postoji kompjuter koji je podešen tako, da ima potencijal ljudskog mozga. Unutrašnjost želuca sadrži 35 miliona žlijezda koje luče sokove da bi održale proces opstanka života. Koža ima više od 2 miliona znojnih žlijezda - oko dvije hiljade po kvadratnom centimetru svi dijelovi te zamršene mreže regulišu tjelesnu temperaturu. U tijelu ćemo  još naći komunikacijski sistem, banku podataka, nevjerovatno složene hemijske fabrike; alarmne sisteme, električne releje, sisteme za popravku oštećenja, kontrolore temperature i druge fantastične sisteme, koji tijelo čine samodostatnim i samoobnavljajućim.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

2.000,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 8031
  • Težina sa ambalažom: 1,400.00 gr
  • Dimenzija: 24.50cm x 18.00cm x 5.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 1309
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.