Meni
Korpa

Sveti Petar Cetinjski (38x30) cm

Sveti Petar Cetinjski (38x30) cm
Rasprodato
Sveti Petar Cetinjski (38x30) cm

Pravoslavna ikona, izrađena tehnikom kaširanja, ističe se svojim detaljima i bogatstvom.

Svetitelj na slici je obasjan prelepim oreolom izrađenim tehnikom zlatotiska, što mu daje božanski sjaj.

Ova ikona ima impozantan drveni okvir koji dodatno ističe njen značaj i tradicionalni karakter. Takođe je zastakljena kako bi se očuvala i zaštitila.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

3.500,00 RSD
  • Stanje: Rasprodato
  • Šifra artikla: 3601-01-48
  • Težina sa ambalažom: 1,200.00 gr
  • Dimenzija: 38.00cm x 30.00cm x 3.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 2797
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.