Meni
Korpa

Sveti Pantelejmon (25x22) cm

Sveti Pantelejmon (25x22) cm
Sveti Pantelejmon (25x22) cm
Sveti Pantelejmon (25x22) cm
Sveti Pantelejmon (25x22) cm
Sveti Pantelejmon (25x22) cm

Ova pravoslavna ikona predstavlja inovativan pristup tradicionalnom umetničkom obliku. Koristeći tehniku kaširanja, štampana slika ikone je precizno i trajno nalepljena na podlogu, čime se postiže visoka živopisnost i dugotrajnost boja. Ovaj proces kaširanja osigurava ne samo estetski izgled, već i duhovnu postojanost dela.

Ono što ovu ikonu izdvaja jeste zanimljiv dizajnerski izbor dva drvena rama, odnosno "ram u ramu". Ova dvostruka ramifikacija dodaje vizuelnu dubinu i složenost, čineći ikonu još impozantnijom. Osim što dodatno naglašava centralni motiv, dvostruki ram takođe pruža umetničku inovativnost.

Ikona je idealna za verske prostorije, domove ili kao prestižan poklon za posebne prilike i praznike. Njena jedinstvena struktura i sofisticirana izrada čine je savršenim izborom za one koji žele da spoje tradicionalne i moderne elemente u svojem duhovnom prostoru.

Ova ikona je pravi primer kako se kombinacijom klasičnih i savremenih elemenata može stvoriti jedinstveno i značajno umetničko delo koje zadovoljava kako estetske, tako i duhovne potrebe.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.500,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 3514-20-45
  • Težina sa ambalažom: 800.00 gr
  • Dimenzija: 25.00cm x 22.00cm x 3.00cm
  • SKU: #
Pogledano: 410
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.