Meni
Korpa

Sveti Jovan Krstitelj (48x35) cm

Sveti Jovan Krstitelj (48x35) cm
-33 %
Sveti Jovan Krstitelj (48x35) cm
Ova prelepa ikona, urađena od visokokvalitetnog bakra, predstavlja istinski spoj tradicije i umetnosti. Bakar, kao materijal poznat po svojoj toploti i sjaju, dodaje dubinu i teksturu slici, pružajući živopisne i autentične detalje.

Ručno izrađen drveni ram oplemenjuje ovu ikonu i pruža dodatnu eleganciju. Fine obrade i zanatske veštine koje su uložene u ram dodatno pojačavaju estetsku vrednost ove ikone.

Zastakljenje ne samo da štiti ovu dragocenu ikonu, već i omogućava lako održavanje, čuvajući njenu lepotu i integritet kroz godine.

Iza slike leži duboka simbolika i duhovno značenje koje povezuje posmatrača s verskim nasleđem i tradicijom. Ova ikona nije samo dekorativni predmet, već i sredstvo za duhovno razmišljanje i molitvu.

Bilo da je za vaš dom, crkvu ili kao poseban poklon, ova ikona u bakru sa drvenim ramom i zastakljena je pravi izbor. Ona predstavlja trajnu vrednost i lepotu koja će obogatiti svaki prostor u kojem se nalazi.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

3.000,00 RSD
4.500,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 9660-01-32A
  • Težina sa ambalažom: 1,800.00 gr
  • Dimenzija: 48.00cm x 36.00cm x 3.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 8898
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.