Meni
Korpa

Sveti Jovan Bogoslov

Spomen ovog velikog apostola i jevanđelista praznuje se 26. septembra. No 21. maja spominje se čudo projavljeno od groba njegova. Kada, naime, Jovanu beše više od sto godina, on uze sedam svojih učenika, iziđe iz Efesa i naredi učenicima da iskopaju grob u vidu krsta. Potom siđe starac živ u taj grob, i bi pogreben. Kada docnije otvoriše verni grob Jovanov, ne nađoše tela u grobu. A 21. maja svake godine dizaše se neka prašina od groba njegova, od koje se isceljivahu bolesnici od raznih bolesti.

Šifra artikla: 3599-02-30
Ikona je izrađena na kvalitetnoj medijapan ploči koja osigurava dugotrajnost i otpornost na spoljašnje faktore. Koristi se tehnika kaširanja, postupak lepljenja visokokvalitetne štampe ikone na medijapan ploču. Ova metoda pruža preciznost i živopisne boje, a takođe omogućava dugovečnost ikone.Ikona ..
1.000,00 RSD
Šifra artikla: 3601-01-30
Otkrijte duhovnu lepotu kroz našu ikonu Svetog Jovana Bogoslova. Izrađena sa najvećom pažnjom i stručnošću, ova ikona nije samo verski predmet, već i pravo umetničko delo.Tehnikom kaširanja osigurane su živopisne i trajne boje. Posebnost ove ikone je oreol u boji zlata koji Svetom Jovanu daje božans..
3.500,00 RSD
Prikaži od 1 do 2 od 2 (1 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.