Meni
Korpa

Sveštenička kadionica

Sveštenička kadionica
Sveštenička kadionica

Metalna sveštenička kadionica sa zvoncima je religijski predmet koji se obično koristi u hrišćanskoj praksi kao deo obreda kađenja. Sastoji se od metalne posude koja se obično drži na lančićima, a unutra se nalaze briket i tamjan koji se pale kako bi se stvorio dim.

Kadionica ima i nekoliko zvončića, koji se pričvršćuju na lančiće, a služe za stvaranje zvukova dok se sveštenik kreće kroz crkvu i kadi oko oltara.

Metalna sveštenička kadionica sa zvoncima često ima i ukrase poput reljefa ili graviranja na posudi, kao i posebno oblikovane otvore na vrhu posude kako bi dim nesmetano izlazio.

Svešteničke kadionice imaju važnu ulogu u stvaranju atmosfere i stvaranju smirenosti tokom verskih obreda.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

10.500,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 12990-11
  • Težina sa ambalažom: 850.00 gr
  • Dimenzija: 82.00cm x 10.00cm x 10.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 1905
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.