Meni
Korpa

Sveće od prirodnog voska 4/1 (1 kg)

Sveće od prirodnog voska 4/1 (1 kg)
Sveće od prirodnog voska 4/1 (1 kg)

Naše verske sveće izrađene su od prirodnog voska, što garantuje čisto i dugotrajno sagorevanje. Posebno su dizajnirane da ne stvaraju slivanje ni curenje voska sa strane, čime su postale idealan izbor za sve koji traže kvalitet i pouzdanost u svom duhovnom životu.

Jedna od najvažnijih karakteristika ovih sveća je da prilikom sagorevanja ne proizvode dim ni čađ, čime se očuva čistoća i svetost crkvenog prostora.

Svojim dugotrajnim sagorevanjem, pružaju kontinuiranu svetlost i duhovni mir tokom bogosluženja i molitvi.

Osim što su savršene za crkvenu upotrebu, ove sveće su odličan izbor i za domaće oltare, kao i za praznične i posebne ceremonije.

Oznaka  4/1 označavaju da u jednom kilogramu  ima 4 sveća dužine 52x2,5 cm. Minimalna količina naručivannja 1 kg.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.500,00 RSD
  • Stanje: 999
  • Šifra artikla: 11045-04
  • Težina sa ambalažom: 1,100.00 gr
  • Dimenzija: 55.00cm x 2.50cm x 0.00cm
  • SKU: MA
Pogledano: 14932
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.