Meni
Korpa

Stono kandilo (29x12) cm

Stono kandilo (29x12) cm
Stono kandilo (29x12) cm

Stono pravoslavno kandilo je izrađeno od metala i poseduje dekorativne detalje u reljefu, kao i verske simbole.

Metalna osnova kandila je izrađena od kvalitetnog metala i metalnih legura. Osnova kandila ima oblik koji pruža stabilnost i čvrstoću, dok su na njenoj površini izrađeni dekorativni detalji u reljefu. Ovi detalji dodaju kandilu estetsku vrednost i duhovni značaj, čineći ga posebnim i svečanim.

Na vrhu metalne osnove nalazi se staklena čaša koja služi kao rezervoar za ulje. Staklena čaša ima oblik koji omogućava stabilno postavljanje i zadržavanje ulja. U čašu se uliva ulje, koje služi kao gorivo za plamen, a zatim se postavlja fitilj.

Kada se fitilj zapali, stono kandilo pruža blagu svetlost i stvara mirnu, duhovnu atmosferu. Verski simboli i reljefni detalji na kandilu dodaju posebnu duhovnu vrednost.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

9.500,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 1619
  • Težina sa ambalažom: 600.00 gr
  • Dimenzija: 29.00cm x 12.00cm x 12.00cm
  • SKU: MA
Pogledano: 4090
Tagovi: Stono kandilo
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.