Meni
Korpa

Manastirska Mastika, manastira Drača 0,7 l

Manastirska Mastika, manastira Drača 0,7 l
Manastirska Mastika, manastira Drača 0,7 l

Manastirska mastika je aromatično alkoholno piće koje se odlikuje bogatim istorijskim i kulturnim nasleđem. Sa sadržajem alkohola od 50%, ovo piće se proizvodi korišćenjem tradicionalnih metoda destilacije, čuvajući time autentičnost i duh manastirskog života. Pakovanje u bocama od 0,7 litara omogućava ljubiteljima kvalitetnih alkoholnih pića da uživaju u jedinstvenim ukusima i aromama koje mastika nudi.

Proizvodnja manastirske mastike obuhvata pažljiv odabir sastojaka i posvećenost detaljima kroz svaki korak procesa, od destilacije do flaširanja. Ovaj pristup osigurava da svaka boca sadrži esenciju tradicije i kvaliteta. Mastika se karakteriše svojom specifičnom aromom i ukusom koji proizilaze iz prirodnih sastojaka, čineći je pravim izborom za one koji traže izuzetno iskustvo degustacije.

Pored toga, manastirska mastika ne predstavlja samo piće za uživanje, već i deo bogate kulturne baštine. Njena povezanost sa manastirskim načinom života i duhovnom tradicijom čini je ne samo pićem, već i simbolom gostoprimstva, zajedništva i duhovnosti.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

2.500,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 13335-01
  • Težina sa ambalažom: 1,700.00 gr
  • SKU: *
Pogledano: 390
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.