Meni
Korpa

Liker od Aronije - Manastir Sveti Đorđe, Temska 0,75 l

Liker od Aronije - Manastir Sveti Đorđe, Temska 0,75 l
Liker od Aronije - Manastir Sveti Đorđe, Temska 0,75 l

U prelepom okruženju manastira Sveti Đorđe iz Temske, gde se vekovna monaška tradicija spaja sa darovima prirode, nastao je ovaj neodoljivi liker od aronije. Svaka kap ovog likera nosi sa sobom izuzetan buket aromi i ukusa, pažljivo izbalansiran da pruži pravo senzorno iskustvo.

Aronija, poznata po svom bogatom i dubokom ukusu, daje ovom likeru osnovu koja je obogaćena pažljivom destilacijom do jačine od 40%. Rezultat je liker koji kombinuje prirodnu slast aronije sa snažnim i robustnim karakterom, pružajući savršeno osvežavajuće i toplo iskustvo pri svakom gutljaju.

Proizveden sa posebnom pažnjom u manastiru Sveti Đorđe, ovaj liker ne samo da je izraz vrhunskog majstorstva u pravljenju pića, već takođe odražava duhovne vrednosti i posvećenost monaha koji stoje iza njegove kreacije.

Bilo da ga uživate kao samostalni aperitiv, dodate u koktele ili poklonite kao znak posebnog priznanja, liker od aronije iz manastira Sveti Đorđe će svakako ostaviti nezaboravan utisak.

Ovaj opis naglašava kvalitet i jedinstvenost likera od aronije, istovremeno ukazujući na tradicionalne vrednosti i posvećenost proizvodnje unutar manastira Sveti Đorđe.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.100,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 900003
  • Težina sa ambalažom: 1,500.00 gr
  • SKU: *
Pogledano: 2275
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.