Meni
Korpa

Rađanje oca - Savo B. Jović

Rađanje oca - Savo B. Jović
Rađanje oca - Savo B. Jović

Jedanaesta knjiga iz stvaralačkog opusa prote Sava Jovića, "Rađanje oca", sadrži trideset tri poglavlja o zlom dobu komunizma i njegovoj ideologiji, utamničenima u zeničkom zatvoru.  Priče su zasnovane na istinitim događajima.

„U svim zatvorima, punih četrdeset godina, nije bilo trenutka, a da neko od episkopa ili sveštenika nije u njima robijao i drugima tamo pomogao da izdrže iskušenja… Ti, sveštenici, u svakom osuđeniku su gledali čoveka, dete Božje, kome je njihova pomoć bila potrebna, bez obzira na to što su tako otežavali svoj ionako težak položaj… Na osuđenike su gledali kao na svoju braću, svesni da samo takvim odnosom mogu svedočiti Hrista Gospoda i bezgraničnu ljubav Njegovu. Takvim svojim radom su tamničke ćelije pretvarali u hramove u kojima su se zagrevala mnoga robijaška srca” - u predgovoru piše Želidrag Nikčević, navodeći i citat sveštenika iz romana.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.200,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 13168
  • Težina sa ambalažom: 500.00 gr
  • Dimenzija: 20.50cm x 14.00cm x 2.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 2157
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.