Meni
Korpa

Privezak za ključeve - drveni

Privezak za ključeve - drveni
Privezak za ključeve - drveni
Privezak za ključeve - drveni
Privezak za ključeve - drveni
Privezak za ključeve - drveni

Privezak za ključeve je mali ukrasni predmet koji se obično koristi za držanje ključeva na jednom mestu, a može služiti i kao ukrasni detalj na torbi ili rancu. Ovaj privezak je izrađen od drveta i laserski sečen, što mu daje precizan oblik i uglađenu površinu.

Na prednjoj strani privezka je prikazan lik svetaca, koji je izrađen tehnikom kaširanja. Sa zadnje strane priveska nalazi se molitva.

Ova tehnika uključuje dodavanje slojeva papira ili drugih materijala na drvo, a zatim ih prekrivanje lakom ili smolom kako bi se stvorio zaštitni sloj. Likovi svetaca su preneti na papir ili drugi materijal i postavljeni na drvo, a zatim prekriveni lakom kako bi se zadržala njihova boja i detalji.

Privezak za ključeve ima metalnu alku i lančić, koja se koristi za kačenje ključeva. Alka i lančić su obično izrađeni od metala, poput nerđajućeg čelika ili mesinga, što ih čini izdržljivim i otpornim na koroziju.

Ovaj privezak za ključeve ima prikaz svetaca, što ga čini popularnim među hrišćanskim vernicima. Takođe, oni su popularni kao personalizovani pokloni za prijatelje ili članove porodice.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

200,00 RSD
  • Stanje: 5
  • Šifra artikla: 4808-02-42
  • Težina sa ambalažom: 20.00 gr
  • Dimenzija: 8.00cm x 4.00cm x 0.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 2678
Tagovi: Privezak
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.