Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

Pravoslavac - Šabac

Proizvođač: Pravoslavac - Šabac Šifra proizvoda: 20201120
Ako želite pronaći Boga, tražite Ga u vama bliskim ljudimaNajnovija knjiga NJegovog Preosveštenstva Arhiepiskopa verejskog g. Amvrosija Pomeranje granice srca, u prevodu na srpskom jeziku, od danas je dostupna svim domaćim čitaocima.Knjiga je na ruskom jeziku prvi put objavljena u junu mesecu prošle..
325,00 Din.
Proizvođač: Pravoslavac - Šabac Šifra proizvoda: 1233211201
U knjizi su ovoj opisani čudesni događaji koji su se desili na Svetoj Gori u vremenskom razmaku od 1813. do 1819. godine, a upravo: niz čudesnih javljanja Prepodobnog Oca našeg Nila Mirotočivog jednom Atonskom inoku, imenom Teofanu, koji se nalazio u bezizlaznom položaju, i radi čijeg se spasenja Sv..
280,00 Din.
Proizvođač: Pravoslavac - Šabac Šifra proizvoda: 11208
Iz sadržaja:Pouke starca Tadeja,Svete misli,Razgovor sa ocem Tadejom,Besede oca Tadeja,Kako se dostojno pričešćivati,Ocu svom bogu se trebamo obratiti od srca,Kakve su ti misli takav ti je život,O porodici,Smirimo se, pa će se mnogi oko nas spasiti,Lepota svih umnih sila,Kako uspostaviti red u sebi,..
600,00 Din.
Proizvođač: Pravoslavac - Šabac Šifra proizvoda: 12332103
Iz sadržaja:Ko ne nosi Krst svoj, ne može biti sa BogomPrvi ljudi, Adam i Eva, ništa od zla nisu imali,Srce čovekovo je zatrovano grehovima, Kakvo je srce onakva su i dela, Duša se često leči uz pomoć bolesti, Kako bi Hrišćanin trebalo da izgleda, Niko ne može da pozna kakav je d..
600,00 Din.
Proizvođač: Pravoslavac - Šabac Šifra proizvoda: 500837
Odgovori sveštenika-duhovnika na uobičajena pitanja i nedoumice iz hrišćanske svakodnevice i crkvenog života.Pismo: ĆirilicaPovez: MekiStrana: 180..
250,00 Din.
Proizvođač: Pravoslavac - Šabac Šifra proizvoda: 11212
Одговори једног духовника на разна питања о правилном схватању духовног животаДео из књиге:Какво значење имају иконе у Православном свету?Као што ви имате слике својих најмилијих у кући и радо их гледате и док их гледате пуно се веселите и радујете, тако и Православни Хришћани имају исти став према ..
500,00 Din.
Proizvođač: Pravoslavac - Šabac Šifra proizvoda: 3858
Kada neki dugogodišnji bolesnik čuje da se pojavio iskusan i pametan iscelitelj, koji leči svaku bolest, veseli se, igra i raduje se, nadajući se da će uskoro dobiti željeno zdravlje. Dakle, vi koji imate bolest neku duševnu i telesnu, radujte se, i veselite se, igrajte, slavite i duhovno praznujte...
200,00 Din.
Prikaži od 1 do 7 od 7 (1 stranica)
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.