Meni
Korpa

Poziv na saradnju

Prodajni centar Eparhije šumadijske je jedan od vodećih distributera bogoslužbenih i verskih artikala u Srbiji i širom sveta. Sa dugogodišnjim iskustvom u poslovanju, naš centar se ponosi širokim asortimanom kvalitetnih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe različitih crkvenih zajednica.

U cilju daljeg podizanja kvaliteta proizvoda i asortimana, pozivamo proizvođače tradicionalne i dekorativne keramike na poslovno-tehničku saradnju. Vizija našeg centra je da širimo bogatu kulturnu baštinu i tradiciju srpskog naroda kroz naše proizvode, stoga tražimo partnere koji dele našu strast prema ovim vrednostima.

Ako ste zainteresovani za saradnju sa nama, pozivamo Vas da nas kontaktirate putem telefona +381 69 4333 063 svakog radnog dana od 08:00 do 14:00 časova ili putem e-maila na prodajnicentar@gmail.com. Naš tim će Vam rado pružiti više informacija o saradnji i očekivanjima od potencijalnih partnera.

Verujemo da će naša saradnja doprineti daljem razvoju i širenju tradicionalnih srpskih vrednosti i kulture kroz kvalitetne i autentične proizvode.


Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.