Meni
Korpa

Sat - drveni (30x30) cm

Sat - drveni (30x30) cm
Sat - drveni (30x30) cm
Sat - drveni (30x30) cm
Sat - drveni (30x30) cm
Sat - drveni (30x30) cm

Sat izrađen od drveta tehnikom duboreza i zaštićen lakiranjem predstavlja spoj tradicionalne umetničke veštine i moderne tehnologije. Duborez na drvetu omogućava detaljnu i preciznu obradu površine sata, stvarajući složene i estetski privlačne motive koji dodaju vrednost i jedinstvenost ovom predmetu. Tehnika duboreza zahteva visok nivo veštine i strpljenja, čineći svaki sat posebnim umetničkim delom.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

4.000,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: SAT313
  • Težina sa ambalažom: 1,400.00 gr
  • Dimenzija: 30.00cm x 30.00cm x 2.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 402
Tagovi: Sat - drveni
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.