Meni
Korpa

Drveni krstići u dekorativnoj kutiji u obliku krsta sa voštanim kanapom (pakovanje 50 kom.)

Drveni krstići u dekorativnoj kutiji u obliku krsta sa voštanim kanapom (pakovanje 50 kom.)
Drveni krstići u dekorativnoj kutiji u obliku krsta sa voštanim kanapom (pakovanje 50 kom.)

Drveni krstić dolazi u kutiji u obliku krsta. Izrađen od kvalitetnog drveta, ovaj krstić je vrlo izdržljiv i dugotrajan.

Osim što je prelep ukras za vaš dom, krstić se može nositi oko vrata kao simbol vere i pobožnosti ili se može koristiti kao krst za kola, što je posebno popularno kod pravoslavaca.

Kutija u kojoj dolazi krstić je izrađena od plastike, sa finim detaljima koji dodaju eleganciju i stil.

Voskani kanap koji dolazi s krstićem pruža dodatni dodir autentičnosti i rustikalnosti. Krstić i kutija u kojoj dolazi su idealni za darivanje voljenih osoba, naročito za posebne prilike poput, venčanja ili rođenja deteta.

Drveni krstići su simbolični i važni u hrišćanskoj veri. Predstavljaju Isusa Hrista i njegovu žrtvu na krstu. Krstić je stoga izraz vere i pobožnosti, a njegova upotreba u svakodnevnom životu je izraz lične predanosti Bogu.

Ukrasni drveni krstići su izrađeni sa posebnom pažnjom. Svaki krstić ima svoju priču i značenje, a ovaj krstić u kutiji je idealan za one koji žele dodati nešto posebno i autentično u svoj dom ili život.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

2.500,00 RSD
  • Stanje: 3
  • Šifra artikla: 2051-11
  • Težina sa ambalažom: 400.00 gr
  • SKU: *
Pogledano: 2822
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.