Meni
Korpa

Plaštanica (66x82) cm

Plaštanica (66x82) cm
Plaštanica (66x82) cm

Plaštanica je izrađena od crvenog somota na kojoj se prepliću svetlucavi konci zlatne boje.

U sredini plaštanice nalazi se slika Gospoda Isusa Hrista, koja je naslikana na tkanini. Slika je izrađena u punoj boji, a detalji na slici su istaknuti zlatnom niti, stvarajući prekrasan kontrast na crvenoj pozadini.

Ovakva plaštanica se koristi u pravoslavnim crkvama tokom Velikog petka predstavljajući simbol Hristove smrti i uskrsnuća.

Svojim bogatstvom i ljepotom, ova plaštanica zaslužuje posebno mjesto u crkvenoj umjetnosti i tradiciji.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

20.000,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: P12322
  • Težina sa ambalažom: 600.00 gr
  • Dimenzija: 0.50cm x 82.00cm x 66.00cm
  • SKU: MA
Pogledano: 2045
Tagovi: Plaštanica
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.