Meni
Korpa

Slave - običaji i tradicija, Đorđe Čolović

Slave - običaji i tradicija, Đorđe Čolović
Slave - običaji i tradicija, Đorđe Čolović

Knjiga "Slava: Običaji i Tradicija" predstavlja detaljan prikaz jednog od najznačajnijih aspekata srpske pravoslavne kulture - proslave slave.

Slava je porodični praznik koji se prenosi s kolena na koleno, obeležavajući zaštitnika porodice u duhovnom smislu.

Ova knjiga sveobuhvatno istražuje istorijske, kulturne, i religiozne aspekte slave, dajući čitaocima uvid u njen značaj, ritualno značenje, kao i praktične savete za organizovanje proslave.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

520,00 RSD
  • Stanje: 5
  • Šifra artikla: 11049-03
  • Težina sa ambalažom: 220.00 gr
  • Dimenzija: 29.50cm x 20.50cm x 0.30cm
  • SKU: *
Pogledano: 1859
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.