Meni
Korpa

Pojte mu, Srbi - Cvetnik pesama za decu o Svetom Savi

Pojte mu, Srbi - Cvetnik pesama za decu o Svetom Savi
Pojte mu, Srbi - Cvetnik pesama za decu o Svetom Savi

U ovoj knjizi nalazi se izbor pesama za decu o Svetom Savi, koje su nastajale od XIX veka do današnjih dana, a njima je opevan život Svetog Save od detinjstva, mladosti, monaštva, državnog i crkvenog utemeljenja, prosvetiteljstva, zadužbinarstva, ali i lik Save kao zaštitnika slabih i nemoćnih i zaštitinika svog roda.

Strana: 88

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

980,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 11049-02
  • Težina sa ambalažom: 400.00 gr
  • Dimenzija: 22.00cm x 15.50cm x 0.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 627
Tagovi: Pojte mu , Srbi , Sveti Sava
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.