Meni
Korpa

Partnerski - Affiliate marketing

Šta je partnerski program? 

Partnersi program predstavlja mogućnost da na svom veb sajtu postavite naš baner ili link ka sajtu www.eparhija.com. 
Svi kupci koji dođu sa Vašeg sajta i kupe neki od artikala koji su prikazani na sajtu, vi kao vlasnik Vašeg sajta dobijate 3% od vrednosti kupovine. 
Na koji način ovaj sistem funkcioniše i kako se možete uključiti u partnerski program pročitajte u nastavku ovog uputstva. 


Kako se uključiti ?

Kada posetite sajt www.eparhja.com klikom na baner koji se nalazi na naslovnoj strani sajta, ili u futeru sajta na link „Partnerski program“ i otvoriće Vam se stranica kao na donjoj slici. 


Nakon klika na dugme Dalje otvoriće Vam se stranica u kojoj treba da popunite sva polja koja su označena crvenom zvezdicom.

Klikom na dugme Dalje,  na Vašu imejl adresu biće poslata potvrda o registraciji. 

Za nastavak kliknite na dugme Dalje gde Vam se otvara stranica kao na donjoj slici. 

 

Dobićete izgled ekrana kao na donjoj slici. 

Napomena: Napomena: Generisani link je za oglašavanje samo jednog artikla. U koliko želite da postavite link za ceo sajt potrebno je izmeniti link za praćenje koji. u tom slučaju obratite nam se slanjem email-a na info@eparhija.com.


Ostvarena provizija isplaćuje se svakog meseca između 1. vog  i 5. tog u mesecu za predhodni mesec u koliko je provizija veća od 1000 dinara.

 

U koliko je provizija manja od 1000 dinara isplaćuje se u prvom narednom mesecu kada se dostigne nivo od 1000 dinara.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.