Meni
Korpa

Ogrlica sa krstom

Ogrlica sa krstom
Ogrlica sa krstom

Elegantna ženska ogrlica je pažljivo dizajnirana kombinacija klasične lepote perli i jedinstvenih ukrasnih elemenata koji dodaju stilski izraz i dublji simbolički značaj.

Sastavljena od visokokvalitetnih perli u sofisticiranim bojama crne, bele i braon providne nijanse, ova ogrlica pruža harmoničan prelaz boja, stvarajući klasičan, a ipak raznovrstan izgled. Perle su odabrane zbog svog visokog sjaja i glatke završnice, što doprinosi sveukupnoj eleganciji nakita.

Centralni ukras ogrlice je jajastog oblika, elegantno postavljen kao fokalna tačka koja privlači pažnju. Na ovom centralnom jajastom obliku precizno je postavljen krst, dodajući ogrlici dodatnu dimenziju simbolike i duhovnosti.

Dužina ogrlice 45 cm.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

600,00 RSD
  • Stanje: 10
  • Šifra artikla: 13290-02
  • Težina sa ambalažom: 70.00 gr
  • SKU: *
Pogledano: 785
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.