Meni
Korpa

Nalonj drveni (145x50) cm

Nalonj drveni (145x50) cm
Nalonj drveni (145x50) cm

Nalonj napravljen od drveta i lakiran, sa tamno crvenim platnom, predstavlja elegantan i funkcionalan bogoslužbeni predmet. Drvena osnova pruža čvrstinu i stabilnost, dok lakiranje dodaje estetski sloj i štiti materijal od oštećenja i vremenskih uticaja. Tamno crveno platno na površini nalonja ne samo da ga čini vizuelno privlačnim, već takođe dodaje sloj simboličkog značenja.

Drvo je izabrano kao osnovni materijal zbog svoje dugotrajnosti i estetskog izgleda. Lakiranje dodatno produžava vek trajanja drvene osnove, pružajući joj otpornost na habanje i potencijalne oštećenja. Tamno crveno platno koje prekriva nalonj obično je odabrano zbog svoje simboličke i estetske vrednosti. Boja može asocirati na duhovne koncepte kao što su strast, žrtva ili svetost.

Ovaj nalonj služi kao multifunkcionalan predmet koji može biti korišćen u različitim liturgijskim kontekstima. Njegova robustna izrada i estetski dizajn ga čine idealnim za upotrebu u pravoslavnim crkvama, manastirima ili čak u domaćim bogosluženjima.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

30.000,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 11649
  • Težina sa ambalažom: 9,600.00 gr
  • Dimenzija: 145.00cm x 50.00cm x 0.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 1293
Tagovi: Nalonj , Drveni
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.