Meni
Korpa

Molitve Gospodu za razne životne i duhovne potrebe

Molitve Gospodu za razne životne i duhovne potrebe
Rasprodato
Molitve Gospodu za razne životne i duhovne potrebe

Molitve Gospodu, Presvetoj Bogorodici i svetima za razne životne i duhovne potrebe.

Za zdravlje, za brak, za porodilje, za pravilno vaspitanje, za opraštanje grehova, za učenje, protiv poroka, za neprijatelje, protiv malodušnosti i tuhe, za milosrđe i pokajawe, pružanje utehe i nade.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

300,00 RSD
  • Stanje: Rasprodato
  • Šifra artikla: 11989
  • Težina sa ambalažom: 140.00 gr
  • Dimenzija: 17.00cm x 12.00cm x 1.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 4291
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.