Meni
Korpa

Mirisni tamjan 4 vrte 30 gr

Mirisni tamjan 4 vrte 30 gr
Mirisni tamjan 4 vrte 30 gr

Četiri mirisna tamjana koji se nalaze u kutiji razlikuju se po svojim karakteristikama, zavisno o vrsti drveta, regiji iz koje potiču, te postupku sakupljanja i obrade.

Ova kutija sadrži kombinaciju tamjana sa različitim karakteristikama mirisa, koje bi mogle biti opisane kao zemljaste, drvenaste, slatke, citrusne i smolaste.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

300,00 RSD
  • Stanje: 8
  • Šifra artikla: 8722-07
  • Težina sa ambalažom: 65.00 gr
  • Dimenzija: 3.00cm x 6.00cm x 6.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 4334
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.