Meni
Korpa

Mesing-nikl kandilo (24x13) cm

Mesing-nikl kandilo (24x13) cm
Mesing-nikl kandilo (24x13) cm
Mesing-nikl kandilo (24x13) cm
Mesing-nikl kandilo (24x13) cm
Mesing-nikl kandilo (24x13) cm
Mesing-nikl kandilo (24x13) cm
Mesing-nikl kandilo (24x13) cm

Ovo mesing-nikl kandilo predstavlja vrhunac zanatske veštine, kombinujući eleganciju i funkcionalnost u jednom duhovnom predmetu.

Izrađeno od visokokvalitetnog mesinga, kandilo zrači toplom zlatnom bojom, dodajući svetlucajući sjaj svakom prostoru u kojem se nalazi. Gravirani elementi na površini kandila su pažljivo urađeni, prikazujući složene uzorke ili religijske simbole koji dodatno obogaćuju njegovu estetiku i značaj.

Kandilo visi na lancu dužine 40 cm, što omogućava lako postavljanje i prilagodljivost visine, prema potrebama prostora ili ceremonije. Lanac ne samo da pruža praktičnost u korišćenju, već i dodaje element elegancije dizajnu, stvarajući harmoničan vizuelni utisak.

U kompletu sa kandilom dolazi i staklena čaša, dizajnirana da savršeno paše unutar mesinganog okvira. Staklena čaša je otporna na toplotu, osiguravajući da se može bezbedno koristiti za paljenje ulja sveća, pri čemu plamen lepo osvetljava gravirane detalje na mesingu, stvarajući prelepe igre svetlosti.

Zidni nosač koji dolazi uz kandilo omogućava lako postavljanje na zid, čineći ga praktičnim za korišćenje u domovima, crkvama ili drugim molitvenim prostorima. Ovaj nosač ne samo da pruža stabilnost kandilu, već i doprinosi estetici prostora, dodajući duhovnu dimenziju i tradicionalni dekor.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

3.500,00 RSD
  • Stanje: 3
  • Šifra artikla: 11147-50
  • Težina sa ambalažom: 800.00 gr
  • Dimenzija: 24.00cm x 13.00cm x 13.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 705
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.