Meni
Korpa

Medaljon - ikona za kola, Gospod i Bogorodica

Medaljon - ikona za kola, Gospod i Bogorodica
Medaljon - ikona za kola, Gospod i Bogorodica
Medaljon - ikona za kola, Gospod i Bogorodica
Medaljon - ikona za kola, Gospod i Bogorodica
Medaljon - ikona za kola, Gospod i Bogorodica

Ovaj verski medaljon za kola kombinuje duhovnost i estetiku, nudeći zaštitu i blagoslov putnicima.

Izrađen je na kvalitetnoj drvenoj podlozi, obogaćen kaširanim ikonama Gospoda Isusa Hrista i Presvete Bogorodice u tehnici zlatotiska. Ova tehnika dodaje sjaj i vizuelnu privlačnost ikonama, ističući njihovu svetost uz pomoć zlatnih detalja koji simbolizuju božansku svetlost.

Medaljon dolazi sa kanapom za lako vezivanje na retrovizor ili drugo mesto u automobilu, čime je osigurana njegova stabilnost tokom vožnje. Njegov dizajn nije samo estetski dopadljiv, već i funkcionalan, nudeći osećaj mira i zaštite vozačima i putnicima.

Kao spoj tradicije, umetnosti i vere, ovaj medaljon predstavlja idealan poklon za one koji žele da svoje putovanje ispune molitvom i blagoslovom, čineći ga vrednim predmetom u svakom vozilu.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

300,00 RSD
  • Stanje: 9
  • Šifra artikla: 9690-80
  • Težina sa ambalažom: 12.00 gr
  • Dimenzija: 5.50cm x 5.50cm x 0.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 921
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.