Meni
Korpa

Kutija za tamjan, patina (3x5) cm

Kutija za tamjan, patina (3x5) cm
Kutija za tamjan, patina (3x5) cm
Kutija za tamjan, patina (3x5) cm
Kutija za tamjan, patina (3x5) cm
Kutija za tamjan, patina (3x5) cm
Kutija za tamjan, patina (3x5) cm
Kutija za tamjan, patina (3x5) cm

Ova kutija za tamjan je primer spoja estetike i funkcionalnosti. Izrađena sa posebnom pažnjom, ona je napravljena da čuva tamjan na siguran i dostojanstven način.

Osnova kutije je od drveta, što joj daje stabilnost i toplinu prirodnog materijala. Drvo je glatko obrađeno, a njegova prirodna boja i tekstura dolaze do izražaja, pružajući kutiji rustikalni i autentični izgled. Sam dizajn kutije je jednostavan, ali elegantan, sa jasno definisanim ivicama koje naglašavaju njen kvadratni oblik.

Poklopac kutije je izrađen od metala, dodajući element elegancije.

Na metalnom poklopcu nalazi se natpis "Tamjan". Ovaj natpis je jasno vidljiv, izrađen je sa preciznošću i elegancijom, u skladu je sa celokupnim dizajnom kutije. Natpis informiše o sadržaju kutije i daje joj karakter.

Centralna karakteristika poklopca je slika Bogorodice. Izvedena sa velikom pažnjom na detalje, ova slika je prikazana sa dubokim poštovanjem prema ikonografskoj tradiciji. Bogorodica na slici je prikazana sa nežnim, ali odlučnim izrazom, dodajući duhovnu dimenziju kutiji.

Ova kutija za tamjan je ne samo praktična za čuvanje tamjana, već je i prelepa dekoracija koja može uneti duhovnu atmosferu u svaki prostor. Njena izrada pokazuje pažnju na detalje i duboko poštovanje prema hrišćanskoj tradiciji.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

750,00 RSD
 • Stanje: 3
 • Šifra artikla: 10726-01
 • Težina sa ambalažom: 60.00 gr
 • Dimenzija: 3.00cm x 5.00cm x 5.00cm
 • SKU: *
Pogledano: 3610
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.