Meni
Korpa

Krst za kola - pleteni (4x2,2) cm

Krst za kola - pleteni (4x2,2) cm
Krst za kola - pleteni (4x2,2) cm

Ovaj krst se koristi kao simbol religioznosti i duhovnosti.
Krst od kanapa je ručno pleten i dizajniran da se pričvrsti na retrovizor automobila ili na drugo mesto unutar automobila.
Ovaj krst je rustikalni, prirodni i jednostavan ukras koji daje automobilu jedinstveni izgled.

Dužina kanapa za vezivanje 24 cm.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

200,00 RSD
  • Stanje: 8
  • Šifra artikla: 9690-61
  • Težina sa ambalažom: 10.00 gr
  • Dimenzija: 4.00cm x 2.20cm x 0.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 2838
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.