Meni
Korpa

Krst stoni - drveni (24x12) cm

Krst stoni - drveni (24x12) cm
Krst stoni - drveni (24x12) cm
Krst stoni - drveni (24x12) cm
Krst stoni - drveni (24x12) cm
Krst stoni - drveni (24x12) cm
Drveni stoni krst je krst izrađen od drveta i ima prikazano raspeće Isusa Hrista na njemu.
Stoni krst je zaštićen lakiranjem koje je naneto na površinu krsta. Lakiranje je postupak kojim se na površinu drveta nanosi sloj laka, čime se drvo zaštićuje od spoljnih uticaja, kao što su voda, vlaga, sunčeva svetlost i sl.
Drveni stoni krst sa prikazanim raspećem može biti veoma lep ukras za kuću, crkvu ili bilo koji drugi prostor. Takođe, ovaj krst može biti važan simbolični predmet za pravoslavne hrišćane.
Napomena:  Boja i dezen poslatog proizvoda može se razlikovati od izgleda na sajtu zbog vrste i nijanse drveta.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

800,00 RSD
  • Stanje: 5
  • Šifra artikla: 7078-02
  • Težina sa ambalažom: 120.00 gr
  • Dimenzija: 24.00cm x 12.00cm x 6.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 9357
Tagovi: Krst , Stoni , Drveni , Veći
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.