Meni
Korpa

Krst mesingani stoni (pozlaćen)

Krst mesingani stoni (pozlaćen)
Krst mesingani stoni (pozlaćen)
-31 %
Krst mesingani stoni (pozlaćen)
Krst mesingani stoni (pozlaćen)
Krst mesingani stoni (pozlaćen)

Ovaj stoni pravoslavni krst je pravo umetničko delo, oblikovano s ljubavlju i veštinom iz plemenitog mesinga. Svojim prirodnim zlatnim tonom, krst donosi toplinu i eleganciju svakom prostoru.

Krst je dizajniran u tradicionalnom pravoslavnom stilu . Svaki deo krsta je precizno oblikovan, odajući poseban osećaj pažnje i posvećenosti svakom detalju.

Na središnjem delu krsta nalazi se majstorski izrađen lik Isusa Hrista razapetog, prikazan sa svim karakterističnim detaljima, uključujući trnovu krunu i ranjene ruke. Ova figura donosi snažnu emotivnu notu, pružajući duboko emotivan i snažan prikaz Hristove žrtve.

Uz stabilno postolje, krst se savršeno uklapa u svaki prostor, donoseći osećaj mira i svetosti.

Ovaj stoni pravoslavni krst je više od religijskog simbola - to je komad rukotvorine koji spaja veru, umetnost i tradiciju.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

12.000,00 RSD
17.500,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 10108-02
  • Težina sa ambalažom: 890.00 gr
  • Dimenzija: 28.00cm x 11.00cm x 10.00cm
  • SKU: MA
Pogledano: 10486
Tagovi: prestoni , krst , mesing
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.