Meni
Korpa

Ostati sam - Slobodan Čavka

Ostati sam - Slobodan Čavka
Ostati sam - Slobodan Čavka

Jedna ovakva knjiga, srcem ispripovedana i na hartiji odštampana, iz koje dopire eho stare dobre i nikad prevaziđene forme – priče, jeste više nego dobrodošao i blagorodan povetarac. protojerej-stavrofor dr Miloš M. Vesin Sveštenik Slobodan Čavka mogao je, zahvaljujući daru besedništva i kreativnog pisanog stvaralaštva, biti i učitelj, i lekar.

Zapisavši svoja sećanja, zapažanja, kajanja, ispovesti, pouke, boli, radosti, rane, zaceljenja... – on je svoje darove - utrojio. mr Gordana Vlajić Kada se sa čitanjem ove knjige završi, čovek uviđa da je zapravo dobio odgovore na glavna životna pitanja i jedinu pravu utehu, da sve što nam se dešava biva po Promislu Božijem, ukoliko smo uz Boga i sa Bogom, sve biva dobro i, za naše spasenje, korisno.

Monah Arsenije

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

800,00 RSD
  • Stanje: 3
  • Šifra artikla: 7161-02
  • Težina sa ambalažom: 300.00 gr
  • Dimenzija: 20.00cm x 13.00cm x 1.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 590
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.