Meni
Korpa

Kivot (25x60) cm

Kivot (25x60) cm
Kivot (25x60) cm
Kivot (25x60) cm
Novo Proverite pre
naručivanja
Kivot (25x60) cm
Kivot (25x60) cm
Kivot (25x60) cm
Kivot (25x60) cm

Pravoslavni kivot izrađen od drveta tehnikom mašinskog duboreza predstavlja vrhunski primer kombinacije tradicionalne religijske umetnosti i savremenih tehnologija. Ovaj kivot se odlikuje bogato dekorisanim reljefima koji su precizno izrađeni mašinskim putem, što omogućava visoku preciznost i detaljnost u motivima.

Prostor za smeštaj moštiju je pažljivo zastakljen, pružajući jasnu vidljivost i zaštitu svetih relikvija. Staklo je čvrsto i kvalitetno, savršeno uklopljeno u drvenu konstrukciju, osiguravajući dugotrajnost i sigurnost.

Kivot je finalno savršeno obrađen, sa velikom pažnjom posvećenom svakom detalju. Površina je pažljivo bajcovana kako bi se istakla prirodna lepota i tekstura drveta, dok je završni sloj bezbojnog laka dodao sjaj i zaštitu, čuvajući drvo od oštećenja i vremenskih uticaja.

Ovaj kivot ne samo da ispunjava svoju funkcionalnu ulogu u pravoslavnim bogosluženjima, već i svojom estetikom doprinosi duhovnoj atmosferi. Kombinacija bogatog duboreza, staklenog prostora za mošti i besprekorno obrađenog drveta čini ga istinskim umetničkim delom koje odražava pobožnost i poštovanje prema svetim relikvijama.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

113.299,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 11758
  • Težina sa ambalažom: 9,900.00 gr
  • Dimenzija: 25.00cm x 60.00cm x 25.00cm
  • SKU: MA
Pogledano: 157
Tagovi: Kivot
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.