Meni
Korpa

Kadionica keramička (9x7,5) cm

Kadionica keramička  (9x7,5) cm
Kadionica keramička  (9x7,5) cm
Kadionica keramička  (9x7,5) cm
Kadionica keramička  (9x7,5) cm
Kadionica keramička (9x7,5) cm

Ova pravoslavna kadionica predstavlja vrhunsko umetničko delo, izrađeno s velikom pažnjom i stručnošću. Napravljena je od najkvalitetnije keramike, koja je oblikovana s vrhunskom preciznošću kako bi se stvorio savršen oblik.

Površina kadionice je glazirana, dajući joj neodoljiv sjaj i čineći je ne samo funkcionalnom, već i estetski privlačnom. Glazura varira u boji od bogatih, zemljanih tonova do svetlijih nijansi, pružajući vizualni spektakl koji odražava duhovnost pravoslavne vere.

Unutrašnjost kadionice obložena je posebnom vrstom glazure koja je otporna na toplotu i koja se neće oštetiti tokom upotrebe. Ova unutrašnjost ne samo da čini kadionicu praktičnom, već i dodaje dodatnu dimenziju njenom izgledu, stvarajući efekat dubine i refleksije svetlosti.

Ova keramička pravoslavna kadionica nije samo puki religijski predmet, već je pravo umetničko delo koje odražava bogatu istoriju i duhovnost pravoslavlja. Svaki komad je ručno izrađen, što znači da svaki komad ima svoje jedinstvene nijanse i karakteristike, čineći ga vrednim dodatkom svakom pravoslavnom domu ili crkvi.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

300,00 RSD
  • Stanje: 3
  • Šifra artikla: 8293-83
  • Težina sa ambalažom: 200.00 gr
  • Dimenzija: 9.00cm x 7.50cm x 6.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 3046
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.