Meni
Korpa

Kadionica keramička - glazirana

Kadionica keramička - glazirana
Kadionica keramička - glazirana

Kadionica je posuda koja se koristi u verskim obredima za sagorevanje mirisnih smola, biljaka i drugih supstanci kako bi se stvorio dim i miris koji doprinose atmosferi molitve. Keramička glazirana kadionica je jedan od tipova kadionica koje se mogu naći u upotrebi.

Ova vrsta kadionica je napravljena od keramike, materijala koji se dobija pečenjem gline na visokim temperaturama. Glaziranje predstavlja postupak nanošenja staklene prevlake na keramičku posudu kako bi se dobila glatka i sjajna površina i kako bi se posuda zaštitila od vlage i prljavštine. Kadionice mogu biti glazirane u različitim bojama i dekorisane različitim motivima i ornamentima.

Keramička glazirana kadionica je važan element, a njen izgled i upotreba mogu varirati u zavisnosti od tradicije i običaja. U svakom slučaju, ona predstavlja simbol duhovne dimenzije religijskog iskustva.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

300,00 RSD
  • Stanje: 11
  • Šifra artikla: 8293-68
  • Težina sa ambalažom: 180.00 gr
  • Dimenzija: 6.50cm x 10.00cm x 6.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 4990
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.