Meni
Korpa

Kadionica mesing - hrom (10,5x5) cm

Kadionica mesing - hrom (10,5x5) cm
Kadionica mesing - hrom (10,5x5) cm
Kadionica mesing - hrom (10,5x5) cm
Kadionica mesing - hrom (10,5x5) cm
Kadionica mesing - hrom (10,5x5) cm

Ova mesingana i hromirana kadionica predstavlja pravo remek-delo koje spaja praktičnost, lepotu i duhovnost. Izrađena od visokokvalitetnog mesinga i dodatno hromirana, ova kadionica je pravi izraz trajnosti i estetike.

Donji deo kadionice dizajniran je s pažnjom na praktičnost. Ovaj deo namenjen je za postavljanje briketa i tamjana, omogućavajući korisniku lako rukovanje i postavljanje materijala za paljenje. Izrađen je da podnese visoke temperature i omogućava jednostavno održavanje.

Gornji deo kadionice sastoji se od poklopca sa prorezima. Prorezi omogućavaju dimu da slobodno izlazi, kreirajući prelep vizualni efekat, dok istovremeno kontrolišu količinu dima koji se oslobađa. Na vrhu poklopca nalazi se stilizovani krst, simbol pravoslavlja, koji dodaje duhovni kontekst celokupnom dizajnu.

Posebna karakteristika ove kadionice su reljefni motivi koji je ukrašavaju. Ovi detalji, precizno i majstorski izrađeni, daju dublje značenje i dodatnu estetsku vrednost kadionici. Svaki reljefni motiv na kadionici ima svoju simboliku, čineći je više od pukog liturgijskog pribora.

U celini, ova mesingana i hromirana kadionica je ne samo praktičan alat za molitvu, već i pravi umetnički predmet. Njeno visokokvalitetno izrađivanje i sofisticirani dizajn čine je izuzetnim dodatkom svakom pravoslavnom domu ili crkvi.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.500,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 11539-02
  • Težina sa ambalažom: 150.00 gr
  • Dimenzija: 10.50cm x 5.00cm x 5.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 3425
Tagovi: Mesing , Hrom , Kadionica
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.