Meni
Korpa

Mesingana kadionica, emaijlirana (14x6) cm

Mesingana kadionica, emaijlirana (14x6) cm
Mesingana kadionica, emaijlirana (14x6) cm
Mesingana kadionica, emaijlirana (14x6) cm
Mesingana kadionica, emaijlirana (14x6) cm
Mesingana kadionica, emaijlirana (14x6) cm

Ova prelepa mesingana kadionica je istinski primer kvaliteta i umetnosti. Izrađena od dva dela, oba od visokokvalitetnog mesinga, ova kadionica ne samo da služi svojoj svrsi već i dodaje estetsku vrednost svakom prostoru.

Donji deo kadionice dizajniran je sa posebnom pažnjom na praktičnost. U ovom delu palimo briket i tamjan, omogućavajući tako korisniku da lako upravlja materijalima za paljenje. Izrađen je tako da izdrži visoke temperature i pritom omogućava jednostavno rukovanje i održavanje.

Gornji deo kadionice predstavlja poklopac sa prorezima. Prorezi omogućavaju dimu da slobodno izlazi, stvarajući vizualni efekat koji dodatno ističe svetinju ovog predmeta. Ovaj deo je takođe dizajniran da izdrži visoke temperature, štiteći tako korisnika od potencijalne opasnosti.

Ono što ovu kadionicu čini posebno jedinstvenom jeste njeno oslikavanje emajl bojom. Ova boja, koja je otporna na visoke temperature, daje kadionici dodatni sloj lepote. Sjajne boje emajla oživljavaju reljefe na kadionici, čineći svaki detalj još izražajnijim. Zbog svoje otpornosti na temperature, emajl boja će zadržati svoj sjaj i intenzitet čak i tokom dugotrajne upotrebe.

U celini, ova mesingana kadionica sa emajl bojom je ne samo funkcionalna, već i predivno ukrašen predmet koji će obogatiti svaki prostor. Njena kvaliteta i estetska vrednost čine je vrednim dodatkom u svakom pravoslavnom domu ili crkvi.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

2.000,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 13202-02
  • Težina sa ambalažom: 210.00 gr
  • Dimenzija: 14.00cm x 6.00cm x 6.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 3470
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.