Meni
Korpa

Kadionica keramička (6x9) cm

Kadionica keramička (6x9) cm
Kadionica keramička (6x9) cm
Kadionica keramička (6x9) cm
Kadionica keramička (6x9) cm
Kadionica keramička (6x9) cm

Keramička kadionica, ručno rađena i glazirana, predstavlja izuzetno delo umetničkog zanata koji spaja funkcionalnost s duhovnom simbolikom.

Izrađena od visokokvalitetne keramike, svaka kadionica je jedinstvena zahvaljujući individualnom pristupu u dizajnu i boji.

Ovaj predmet nije samo sredstvo za sagorevanje tamjana tokom liturgijskih obreda, već i dekorativni element koji odražava versku tradiciju i kulturu.

Ručno glaziranje dodaje dodatnu vrednost, čineći svaku kadionicu jedinstvenim umetničkim delom.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

300,00 RSD
  • Stanje: 8
  • Šifra artikla: 8293-103
  • Težina sa ambalažom: 150.00 gr
  • Dimenzija: 6.00cm x 9.00cm x 5.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 779
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.