Meni
Korpa

Sveti Jovan Bogoslov (33x23) cm

Sveti Jovan Bogoslov (33x23) cm
Sveti Jovan Bogoslov (33x23) cm

Ikona je izrađena na kvalitetnoj medijapan ploči koja osigurava dugotrajnost i otpornost na spoljašnje faktore. Koristi se tehnika kaširanja, postupak lepljenja visokokvalitetne štampe ikone na medijapan ploču. Ova metoda pruža preciznost i živopisne boje, a takođe omogućava dugovečnost ikone.

Ikona je idealna za postavljanje u domovima, crkvama ili kao poklon za verske praznike i svečanosti.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.000,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 3599-02-30
  • Težina sa ambalažom: 1,000.00 gr
  • Dimenzija: 33.00cm x 23.00cm x 1.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 15668
Tagovi: Jovan , Bogoslov
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.