Meni
Korpa

Ja ga volim... - J. Savina

Ja ga volim... - J. Savina
Ja ga volim... - J. Savina

Jekaterina Aleksejevna Savina, rođena u Moskvi 11. decembra 1957. godine. Živi i radi u Rusiji. Direktor rehabilitacionog centra «ZEBRA», specijalist po psihološkom konsultovanju. Dobivši više psihološko i pravoslavno obrazovanje, više od dvadeset godina se bavi rehabilitacijom alkoholičara, narkomana i njihovih bližnjih. Širom Rusije organizuje obučavanje specijalista za rad sa problemima zavisnosti. Autor je tri knjige: “Povratak Kaja“, „Duhovnom žeđu moren“ i „Ja ga volim…“.

Knjiga nije namenjena samo alkoholičarima, narkomanima i njihovim rođacima zato što su primeri primenljivi u svakodnevnom životu – u odnosima između supruga, roditelja i dece, prijatelja… Svi smo mi pomalo sazavisni i treba da naučimo da budemo hrabri da volimo i sebe i druge kada je to najteže. Da pustimo druge da osete posledice svog ponašanja, a da sačuvamo ljubav prema njima. Takođe nam fali vere u Boga, da se prepustimo njegovoj volji i da imamo poverenja u njega. – Ivana Munđa, profesor ruskog jezika (prevodilac)

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

650,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 12753
  • Težina sa ambalažom: 650.00 gr
  • Dimenzija: 23.00cm x 15.50cm x 2.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 969
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.